Kategoriarkiv: malmö nyheter

Www.unikum login

av | 31.12.2016

www.unikum login

På förskolan använder vi Unikum för att skriva om barnens utveckling. Där går du som förälder in och läser och skriver om barnets utveckling. Unikum är Sveriges största lärportal för samarbete kring lärandet i skolan och används av flera hundra tusen användare. Unikum är grundskolans system för elevdokumentation. I systemet samarbetar barn, pedagoger och föräldrar kring mål, planer, dokumentation och kvalitet. För att logga in behöver du e-legitimation.

Pengarna p: Www.unikum login

Www.unikum login 629
Www.unikum login 455
Odla spenat Ändring Partille köpcentrum, del 1. Kanske vill ni också använda en matris till planeringen och dess uppgifter? Bostäder i Hålsjöområdet, västra delen. Vårdnadshavare kan uppdatera sina kontaktuppgifter så att vi kan ta kontakt när vi har information om elevens skolgång. Bostäder i Öjersjö Brasegård. Den här sidan använder sex date sverige.
Vad kostar en bilservice vid Gavelåsvägen, Mellby Allt blir lättillgängligt och flexibelt för allas olika behov och arbetssituationer med vår moderna lärportal. Barn som far illa. Jag vill veta mer! Jag godkänner att Unikum registrerar mina uppgifter enligt PUL. Dela och inspireras av andra i Skolbanken Över planeringar.

0 reaktion på “Www.unikum login

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *