Kategoriarkiv: malmö nyheter

Hammaröauktionsverk

av | 01.02.2017

hammaröauktionsverk

00 Karlstad - Hammarö Auktionsverk Vi är ett av Sveriges tio ledande auktionsverk med 60 år i branschen, och av handelskammaren auktoriserade värderingsmän. Dagliga nätauktioner samt kvalitetsauktioner 3 gånger per år. Läs mer om oss och våra objekt på våran hemsida! Där hittar du även budgivningen. Hammarö Auktionsverk - antikviteter, auktioner, auktionsgods, auktionskammare, auktionsverk, dödsbon, nätauktioner - företag, adresser, telefonnummer. Välkommen till Karlstad - Hammaröauktionsverk Auktionsverk AB. Dessutom kan en kunds personuppgifter användas för fakturering och för att skicka viktig information till kunden. Efter avräkning kommer eventuellt överskjutande belopp att redovisas till köparen. Barnebys HQ Kaptensgatan 6 57 Stockholm. Det skapamer.se att du som kund har router login dig för att få ta del av Karlstad-Hammarö Auktionsverks tjänster. Vid betalning via bankgiro och Internet skall objektets nummer hammaröauktionsverk. Att det laglösa folket i budgivning av egna inlämnade föremål är ej tillåtet eller att manipulera budgivning genom ombud.

Hammaröauktionsverk - var

Se alla Karlstad-Hammarö Auktionsverk objekt. Vid tekniska störningar kan auktioner förlängas tills störningar upphört detta meddelas på hemsidan. Ansvar Karlstad-Hammarö Auktionsverks ansvar gentemot köparen är alltid begränsat till prisavdrag eller till att som mest återbetala det klubbade priset jämte provision, mervärdesskatt och eventuell droit de suite. Betalning kan även ske i visningslokalen i samband med hämtning. Läs mer Sverige 3d 20h Dela. Genom registreringen accepteras Villkoren och Kunden åtar sig att följa de instruktioner som ges. Här är föremålen som Barnebys användare sökte mest efter under sommaren.

Hammaröauktionsverk - sig

Om inte detta sker uttages en förvaringsavgift på 40 kr inkl. En kunds personuppgifter används även för att tillhandahålla ett effektivare stöd och för att förbättra vårt innehåll och våra produkterbjudanden. Lägsta tillåtna bud framkommer genom budstegen i villkoren. Är väsentlig uppgift i katalogen direkt vilseledande, kan detta utgöra grund för hävning av köpet. Sommarens populäraste sökningar Välrenommerade svenska formgivare, större möbler och en viss klocka. Karlstad-Hammarö Auktionsverk Med 60 års erfarenhet inom auktionsvärlden är Karlstad-Hammarö Auktionsverk ett av de största auktionshusen i Värmland.

0 reaktion på “Hammaröauktionsverk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *