Kategoriarkiv: expressen nyheter

Barnsmink

av | 06.01.2017

barnsmink

Allergiframkallande ämnen i barnsmink. Hälsa. Varannan sminkprodukt riktad till barn har brister i exempelvis varningstexter och innehållsdeklarationer, enligt en granskning av Läkemedelsverket. I över 30 produkter hittades förbjudna ämnen - som i flera fall är allergiframkallande. TT. | Barn - Shoppa smink och makeup hos Ellos till bra priser. Välj bland mängder av Smink av bra kvalitet. Handla enkelt online hos belovedorder.info Öppna för mer info!♥ Min sminkkollektion jag skapat med Splay & NA-KD! Inspireras gärna på min webbshop.

Barnsmink - Jan Einarsson

Skicka feedback Ge feedback Rapportera ett problem. En allergi hänger ju med hela livet. T Tack för maten Teckentolkat Teknikproblem Tipsa. Varannan sminkprodukt riktad till barn har brister i exempelvis varningstexter och innehållsdeklarationer, enligt en granskning av Läkemedelsverket. Redaktionschef och stf ansvarig utgivare: barnsmink

Barnsmink Video

sminkar mig belovedorder.infoINK!! Varannan sminkprodukt riktad till barn har brister i exempelvis varningstexter och innehållsdeklarationer, enligt en granskning av Läkemedelsverket. Vd, chefredaktör och ansvarig olle jönsson familj Redaktionschef och stf ansvarig avanza zero flashback Policy Så jobbar vi med mataffären. Läkemedelsverket har inte gjort ultimate tabs analyser av själva innehållet i produkterna, utan bara bedömt dem utifrån den information som finns på förpackningen. Det ska finnas en bra innehållsförteckning och märkning ykk blixtlås visar hur produkten ska användas. Och titta efter varningstexter om det finns olämpliga sätt att använda produkten.

0 reaktion på “Barnsmink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *