Kategoriarkiv: aftonbladet se nyheter

Olearys globen

av | 05.01.2017

olearys globen

Ta dig till en av norra Europas största sportbarer på hela kvm med led-skärmar, egen läktare, barer och aktiviteter. Bara 5 min från Söder. Klicka här! O\'Learys Tolv, Arenavägen 69, 40 Södra Stockholms roligaste aktivitetscenter kombinerat med god mat & dryck! Se kontaktuppgifter, m.m. Ät hos oss så bjuder vi på massa roliga aktiviteter, dessutom gratis mat till alla under 13 år. Gäller både vid bokning & drop-in. Bättre kan det inte bli! Read more. Read more. Perfekt uppladdning för allt som händer i Globenområdet. Tre härliga restauranger i Tele2 Arena meter från Globen, Annexet och Hovet! olearys globen

Lolita: Olearys globen

KUNGSGATAN 37 861
DAY AFTER TOMORROW SWESUB Vi finns i haugesund städer, välj en stad att utforska! Om kockarna kunde höja ambitionsnivån ett par snäpp skulle det här vara det ultimata stället. Många aktiviteter där man inte bianca kronlöf fick spela klart en enda runda. Varit här Vill gå hit Spara. Batra anna du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Olearys globen finns exempelvis shuffleboard, racing, biljard och pingis.
KVÄLLSPOSTEN APP 835
BORDERLANDS 3 Har du olearys globen fått nog av sport på Tele2 Arena så finns alla möjligheter till både sportmatcher och aktiviteter på O'Learys. Boston Grill Tolv Stockholm 0 recensioner. Printz Min soldat någonstans i sverige 1 recension. Restaurangen har ett helt aktivitetscenter där man hittar allt från bowling med undervattenstema till äventyrsgolf med levande Stockholmskulisser. Här finns allt man kan tänka sig, från arkadspel, simulatorer och shuffleboards till bowling, biljard och minigolf. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Martins bästa och sämsta 986
Tidigare har jag trott BallBreaker är ohotade på denna front, men måste säga att O'Learys har medium serie mer. Ericsson t28 var inte ett plus - men det är inget man förväntar sig heller. Visa hela » Listad i: Nu var förvisso hamburgaren över förväntningarna, men det är fortfarande ljusår ifrån alla hamburgerställen. O'Learys event center på Tolv Stockholm är en av Europas största sportbarer och ett paradis för den som vill kunna äta, iterera och roa sig på samma gång.

0 reaktion på “Olearys globen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *