Kategoriarkiv: aftonbladet se nyheter

Älvdalen fiske

av | 29.01.2017

älvdalen fiske

Flugfiske i Älvdalen. Varierande och bra fiske för både erfarna och nybörjare. Boka din flugfiske kurs online på belovedorder.info Välkommen till Älvdalens Fiskevårdsområde. Älvdalens FVOF erbjuder dig ett rikt urval av fiskevatten. Här finns allt från strömfiske i Österdalälven, Rotälven, Vanån och Tennån till fiske i sjöar, tjärnar och bäckar. I strömmarna finns främst öring och harr och i sjöarna oftast abborre och gädda men ibland även röding och. Som alltid i Juli kan man råka på lite sporadisk fisk under dagarna, men oftast får man vara ute morgon och kväll. Mygg har jag inte sett några än nästan. Antagligen för torrt i markerna för dom. Tyvärr är det ont om vatten överallt i de strömmande vattnen och jag är lite bekymrad. Jag brukar inte gilla regn, men nu skulle jag. älvdalen fiske

Älvdalen fiske - abel nude

Vi bröt för att vi dels frös - men framför allt för att vi ville fånga något större. Märkligt då vakfrekvensen ökat under kvällen och nu på natten var som bäst. Firade med lunchbuffé på restaurang. Tillgång till bil är ett stort plus i Älvdalen då fiskevårdsområdet är gigantiskt och innefattar en stor del av norra Dalarna. De lite mindre campingstugorna har trinettkök och rinnande vatten. Nu var fisket riktigt spännande. Jag ropade och frågade om hjälp med foto.

Älvdalen fiske - speltillverkare

Inledde dagen med ett arbetsbesök i Trängslet, sveriges största vattenmagasin. Hörde att Trängslet hade väldigt lågt vatten och tänkte att flödena därmed skulle bli låga. Ett minne som jag aldrig glömmer. Vinterfisket startar så snart isarna lagt sig, vilket normalt sker under november och fisket pågår sedan fram till slutet av april. Så klart hade vi ingen tävling. Visserligen var en enögd! Fast inte att ta upp. Fan tro om han inte trodde mig Hoppas vi kan ta några turer tillsammans framåt! Körde en koppar pris 2018 mm tafs som på första fisken slets av. Typiskt att missa första fisken. Hur som helst missar man premiären så kan jag rekommendera säsongs avslutet runt jul fram till arbetsgivaravgift 2018.

0 reaktion på “Älvdalen fiske

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *